سرمربی تیم ملی فوتبال افغانستان: بی‌صبرانه منتظر بازی با ایران هستم | بازیکنانی از ۱۲ کشور در تیم ملی حضور دارند کاپیتان تیم ملی فوتبال افغانستان: ایران یکی از بهترین‌های آسیا است | آنها را سورپرایز می‌کنیم دومین حادثه مرگبار تصادف در کمتر از ۱۰ روز در افغانستان | ۲۵ نفر جان باختند قیمت امروز پول افغانی (پنجشنبه ششم شهریورماه ۱۴۰۴) بزرگ‌مرد کوچک گلشهر | تقدیر مهاجران افغانستانی در مشهد از محمدطا‌ها اسحاقی گفت‌وگوی سرپرست سفارت ایران در کابل با مقامات طالبان درباره همکاری‌های مرزی مهاجران افغانستانی در مشهد یاد فرمانده فقید لشکر فاطمیون را گرامی داشتند مهران غلامی، ستاره فوتسال افغانستان، وارد مادرید شد معتمدیان: با خروج مهاجران افغانستانی از استان تهران ۲۷۰۰ کلاس درس آزاد شده است قیمت امروز پول افغانی (سه‌شنبه چهارم شهریورماه ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: تاکنون یک میلیون و ۲۰۰ هزار افغانستانی از کشور خارج شده‌اند تاریخ و ساعت بازی تیم‌های ملی فوتبال افغانستان و ایران در کافا ۲۰۲۵ قیمت امروز پول افغانی (دوشنبه سوم شهریورماه ۱۴۰۴) تیم ملی فوتسال افغانستان در مسابقات کشور‌های اسلامی به میزبانی عربستان شرکت می‌کند طالبان شرایط جدید برای دریافت پاسپورت افغانستان را اعلام کرد (یکم شهریور ۱۴۰۴) قیمت امروز پول افغانی (شنبه یکم شهریورماه ۱۴۰۴) آغاز پیاده‌روی ۷۰۰ زائر افغانستانی از تربت‌جام به سمت مشهد پاکستان حضور داعش و «تی‌تی‌پی» در افغانستان را تهدیدی برای اسلام‌آباد خواند پیام تسلیت استاندار خراسان رضوی در پی فوت ۷۵ مهاجر افغانستانی در هرات به مردم افغانستان همدردی وزارت خارجه ایران با مردم افغانستان
سرخط خبرها

گفت‌وگو با قاری افغانستانی و نفر اول مسابقات بین‌المللی قرآن قطر | آرزو دارم در کعبه قرآن بخوانم

  • کد خبر: ۱۶۰۲۰۶
  • ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۱
گفت‌وگو با قاری افغانستانی و نفر اول مسابقات بین‌المللی قرآن قطر | آرزو دارم در کعبه قرآن بخوانم
محمدحسن حسن‌زاده از مهاجران افغانستانی متولد ایران است که به تازگی در مسابقات بین‌المللی قرآن قطر به مقام اول قرائت دست یافت و نه تنها برای افغانستان افتخار آفرینی کرد که نام ایران را هم بر سر زبان‌ها انداخت.

شهرآرانیوز؛ محمدحسن حسن‌زاده، متولد ۱۳۶۹ در تهران است. او از مهاجران افغانستانی ساکن در ایران است که کارشناسی ارشد علوم قرآن دارد.

این جوان موفق افغانستانی در روز‌های گذشته موفق شد در مسابقات بین‌المللی قرآن قطر رتبه اول در بخش قرائت را از آن خود کند.

در جلسات قرآن ایرانی و افغانستانی نداریم

گفت‌وگوی بخش افغانستانی شهرآرانیوز را با  این قاری بین‌المللی قرآن کریم در ادامه بخوانید:

حسن زاده در پاسخ به این سئوال که قرائت قرآن را از چه سنی شروع کردی گفت: از ۵ سالگی با تشویق پدر و مادر در مسیر تلاوت قرآن قرار گرفتم. اولین استادم پدرم بود. در مسابقات مختلفی در ایران و جهان شرکت کردم و به لطف خدا توانستم در مسابقات بین المللی قطر رتبه اول را کسب کنم.

این قاری قرآن درباره وضعیت قرائت قرآن در بین مهاجران افغانستانی ساکن ایران گفت: وضعیت مهاجران افغانستانی ساکن ایران در قرائت و حفظ قرآن بسیار خوب است. ما در جلسات قرآنی که در شهر‌های مختلف ایران برگزار می‌شود، ایرانی و افغانستانی نداریم و هیچ تفاوتی بین علاقه‌مندان به یادگیری قرآن کریم نیست. در واقع همه چیز مهیا است و فقط خود فرد باید همت کند و برای آموزش و یادگیری قرآن اقدام کنند.

او با بیان اینکه دوستانی که دست اندرکار هستند و مسئولیتی دارند باید قهرمانان افغانستانی قرآنی را معرفی کنند، گفت: نخبگان قرآنی مهاجر نه تنها برای ایران و افغانستان که در سطح کلان‌تر باید معرفی شوند تا بیشتر شناخته شوند و باعث تشویق جوانان و نوجوانان شوند تا آن‌ها انگیزه پیدا کنند و برای یادگیری قرآن اقدام کنند.

حسن زاده تاکید کرد: خیلی‌ها نمی‌دانند که قاری که در سطح بین المللی موفق به کسب رتبه قرآنی شده است مهاجر است. اگر این اطلاع‌رسانی انجام شود و در رسانه‌های مختلف به آن بپردازند، هم جنبه اطلاع رسانی برای مردم ایران خوب خواهد بود که بدانند افغانستانی‌ها هم در حوزه قرآن استعداد دارند و از سوی دیگر برای خود مهاجران انگیزه پیدا می‌کنند تا برای یادگیری قرآن اقدام کنند.

این قاری بین‌المللی قرآن کریم درباره مسابقات بین المللی قرآن کریم در قطر گفت: این ششمین دوره مسابقات قرآنی قطر بود که ابتدا بین ۱۲۷۰ نفر شرکت کننده از کشور‌های مختلف به صورت مجازی برگزار شد که در نهایت حدود ۱۰۰ نفر به مرحله حضوری راه پیدا کردند و در شهر دوحه باهم رقابت کردند.

او ادامه داد: در نیمه نهایی ۲۵ نفر حضور داشتند و در مرحله نهایی ۵ نفر از کشور‌های عراق، مغرب و مصر حضور داشتند و من هم نماینده کشور افغانستان بودم که به لطف خدا موفق شدم بالاترین امتیاز را به دست آوردم و نفر اول شدم. نفر دوم از عراق و نفر سوم از مصر. این مسابقات از کیفیت بالای داوری با حضور چهره‌هایی از کشور‌های مختلف برگزار شد.

حسن زاده درباره مهمترین آرزوی قرآنی خود گفت: هر کسی آرزو‌هایی دارد، یکی از آرزو‌های من این بود که در بالاترین سطح مسابقات قرآنی حضور پیدا کنم و به لطف خدا توانستم امسال در مسابقات قطر به مقام اول دست پیدا کنم. آرزو دارم که به مکه مکرمه بروم و در کنار خانه خدا قرآن تلاوت کنم. امیدوارم خداوند به من لطف کند تا بتوانم به دیگران قرآن را آموزش دهم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->